Ramavtal mellan Kungsbacka och Bjerking gällande VA och trafik

Detta är Bjerkings tredje ramavtal i Västsverige. Foto: aron fjell/unsplash

Bjerking, det medarbetarägda teknikkonsultföretaget, har nyligen säkrat ett ramavtal med Kungsbacka kommun för tekniska konsulttjänster inom VA, trafik och buller.

Avtalet, undertecknades i november och gäller initialt i två år med möjlighet till förlängning. Uppdraget inkluderar VA-projektering, utredningar och modellering, samt bullerutredningar, trafikplanering och vibrationsutredningar.

"Det här känns väldigt bra då detta är helt enligt vår strategi att ta fler ramavtal med offentlig sektor och etablera kontakt med kommuner i Västsverige. Enligt vår nationella expansionsplan ska vi etablera oss i Västsverige under året. Det bra att vi redan nu har ramavtal med Kungsbacka kommun, Partille kommun och Göteborgs stad", berättar Lennart Zetterlund, affärsområdeschef samhällsbyggnad på Bjerking.

Företaget har tidigare säkrat ramavtal med Partille kommun och Göteborgs stad, vilket är i linje med deras nationella expansionsplan. För Kungsbacka kommun är företaget topprankade enligt avtalet som undertecknades den 26 oktober, efter att tilldelningsbeslutet kommit den 29 juni.